Topptur i Jølster

11. mars kl. 09:00

Då er det bestemt at denne turen går til Blåfjellet i Isdronninga - opp for Helgheim. Det er nok ikkje noko stor skredfare, men godt fjellvet tilseier vel at dei som har skredutstyr tek det med. Eg tek med frå turlaget det vi har av slikt utstyr.😀

PS. Vi parkerer ved gamle fotobutikken og går derfrå kl. 10.

Vi veit kortid, men ikkje kvar... det veit vi ikkje heilt :-)

Anne-Cecilie Kapstad tek oss med til ein av Jølstertoppane som er omtalt i boka «Toppturar i Sunnfjord», der ho er ein av forfattarane. Kanskje vert det ein tur du ikkje har gått før? Turen vil ikkje vere av tyngste slaget.

Avreise frå Esso i Førde 11. mars kl. 09.00.

Medturleiar, Asle Veien, vil få vite kvar turen går og har fått lov til fortelje det i tilfelle det er meir naturleg for deg å møte direkte i Jølster. Ein SMS til 97055203 vil kunne avsløre kva toppen heiter.

(NB! Biletet under er frå Jølster, ja, men er tilfeldig utvalt som illustrasjon til denne omtalen)

• Asle Veien
  • Tlf. 970 55 203