Rallarvegen – ein klassikar for fjellsyklistar.

31. august kl. 08:00
Hardangervidda (se kart)

NB! Siste frist for påmelding er 31.7. Berre fire plassar igjen den 29.7.

Frå Flåm reiser vi med Flåmsbana opp til Myrdal, Flåmsbana er ein av dei mest besøkte turistattraksjonane i Noreg med over ein halv million besøkande kvart år.

Vidare reiser vi med tog frå Myrdal til Haugastøl. Her får vi utlevert syklar og sidevesker (sidevesker til bagasje, ein treng ikkje ta med ryggsekk) og herifrå syklar vi til Finsehytta, ein strekning på 27 km.

På Finsehytta blir det 3-retters middag og overnatting. Etter frukost søndag morgon syklar vi vidare mot Flåm. Dit er det ca 5 mil. Heile sykkelturen er ca 8 mil lang.

Etter ein spennande sykkeltur langs jernbana i fin og variert natur er vi tilbake i Flåm ut på ettermiddagen søndag. Her leverer vi frå oss syklane som blir frakta tilbake til Haugastøl med bil.

Det er bindande påmelding på denne turen pga bestilling av syklar, togbillett og overnatting.

• Pris per stk: Medlem 2700.
  • Ikkje medlem 2900.
  • Barn/ungdom under 16 år 1700.
  • Prisen dekker, Togbillett, sykkel og sidevesker, overnatting, 3-retters middag lørdag kveld, og frukost, niste/termos søndag.
  • Nedre aldersgrense 10-12 år.
  • Alle må ha med sykkelhjelm.
  • Det er berre plass til 15 stk på denne turen. Ver rask med å melde deg på om du vil vere med, dette pga bestilling av syklar og togbillettar.
  • Påmeldingsfrist 31.07.2019.

For spørsmål ang turen, kontakt turleiarane

Kjell Kleiven Tlf 99242772

Mariann Svingen Tlf 95191858

Rallarvegen – ein klassikar for fjellsyklistar.

NB! Siste frist for påmelding er 31.7. Berre fire plassar igjen den 29.7. Turen går over to dagar. Vi Køyrer frå Førde laurdag morgen 31. august i privatbilar til Flåm. Frå ...

Turleder:

• Kjell Kleiven