Avlyst Havfiskekurs med DNT ung og NJFF Troms

Kurs, Temakurs, Havfiske
DNT ung Troms
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet har allerede startet!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Utsatt på grunn av koronaen.

OBS: På grunn av koronasituasjonen og restriksjoner det gir på aktiviteter i DNT, er det ikke på nåværende tidspunkt sikkert at turen kan gjennomføres. Vi åpner for påmelding, men tar høyde for at havfiskekurset kan avlyses. Oppdatering kommer til de påmeldte.

DNT ung og Norges Jeger- og Fiskerforening Troms har fått støtte fra Troms Fylkeskommune til dette spennende samarbeidet. For bare 400 kroner kan du bli med på spennende havfiske-kurs!

Dato: Sammen med Karlsøy JFF inviterer vi til Hersøya helga 7. til 9. august.

Sted: Karlsøy JFF har ei forholdsvis stor foreningshytte, med overnattingsplasser til 8-10 stk på Hersøya, og dette blir utgangspunktet for kurset. I tillegg er det god plass for overnatting i telt i området rundt.

Passer for: Ungdom mellom 13 og 26 år.

Deltakerbegrensning:  Maks 12 deltakere. Blir kurset fullt, sett deg opp på ventelista.

Pris: 400 kroner for DNT- eller NJFF-medlemmer. 800 kroner for de som ikke er medlemmer. NJFF-medlemmer tar kontakt med Anders Einung Hansen for å få opplyst rabattkode.

Betaling: Vi venter med betaling av delakeravgiften til vi vet om vi kan gjennomføre kurset. Merk deg at påmeldingen din først er bekreftet når deltakeravgiften er betalt.

Opplegg: Karlsøy JFF har flere båter tilgjengelige og stiller disse båtene til disposisjon med båtfører under kurset. NJFF Troms stiller med Leder av ungdomsutvalget, Anders Einung Hansen, samt en instruktør til. Du får låne havfiskeutstyr dersom du ikke har selv. DNT ung stiller med turleder.

Tørrmat til frokost, lunsj og kvelds må du ta med selv. Vi spanderer middagsmat og felles snacks.

Transport: Så sant det lar seg gjøre innenfor regjeringens retningslinjer, vil vi ordne fellestransport fra Tromsø.

PS. Det koster bare 220 kroner å være medlem av DNT ung dersom du er 18 år eller yngre. For de mllom 19 og 26 år koster det 360 kroner. Du melder deg enkelt inn her HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag og DNT ung Troms også selv har et ansvar for å holde sammen med gruppa og å følge turleders beskjeder. Vær en del av gruppa, så blir det mye triveligere på tur!

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av dere skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Havfiskekurs med DNT ung og NJFF Troms

• Anders Einung Hansen