Finn Fram i Naustdal

26. mai kl. 11:00
Indre Sunnfjord Turlag, Barnas Turlag Naustdal
Fjordane (se kart)

Opplegg: Merka til samlingsplass der det er tilbod om å prøve både turorientering og stolpejakt! Postar og stolpar er sett ut. Tilbod om å lære både å bruke kart og kompass, for både ungar og vaksne! Vi har med litt saft, kaffi og litt å ete!

For å vere med på tur er det berre å møte fram, det er inga påmelding. Har de spørsmål, ta kontakt med turleiar. Alle born skal ha følgje med vaksne. Ta med mat og drikke, og kanskje litt ekstra kle. Det er ikkje krav om å vere medlem av turlaget, men ein kan melde seg inn viss ein ynskjer til kontoret i Førde eller på internett. For meir info sjå Barnas Turlag Naustdal på Facebook eller www.istur.no

Finn Fram i Naustdal

Barnas Turlag og Ski-og o-gruppa i Tambarskjelvar arrangerer Finn Fram-dag i Naustdal søndag 26. mai kl.11.00. Frammøte/parkering: Kletten-krysset på veg til Helgås. Turleiar: Åsmund Berthelsen. Tlf: 93 23 70 73.. Opplegg: ...

• Åsmund Berthelsen