Oldeskaret STARDALEN-OLDEN

11. august kl. 06:30
Breheimen med Jostedalsbreen (se kart)

Frå  Høyset i Stardalen  ca kl 10 og vidar til Haugastølen, før tur går vidar opp over til  Storevatnet Og her kan det bli høve til å bade vist veret tillet det.

Høgaste punktet på  turen er 1100 m.o.h er det ein fin varde .

Stien med til Melkevoll nyleg oppgradert av sherpaer, som har laga til fine trappetrinn.Og på dei brattaste partia er det tilrettelagt med kjetting. Vi får fin  utsikt over Oldedalen og  Briksdalsbreen .

.

Gåturen tek omlag 6 timar.

Avreise frå Esso i Førde kl 08..30. Herifrå køyrer vi med privatbilar (samordna) til Høyset i Stardalen. Etter turen blir det buss frå Melkevoll bretun i Briksdalen ca kl 18. Påmelding pga busstransporten. Det er begrensa tal plassar på denne turen.

Pris for tur/buss:
Kr 200,-  pr. person for medlemmer i Indre Sunnfjord Turlag/DNT. Kr 300,- pr. person for ikkje-medlemmer. Gratis for born frå 12 år og yngre. Halv pris for born og ungdom (13-26 år). Påmelding og betaling på heimesida til Indre Sunnfjord Turlag.

Påmelding innan Torsdag 8 . august kl kl 16 via denne nettsida. eller til  turleiarane Kjell Arne Hjellbrekke 95827976

Her kan du sjå bilete og lese reprotasje frå turen i 2016.

Oldeskaret STARDALEN-OLDEN

Oldeskaret er ei gamal ferdselsrute mellom Stardalen og Oldedalen. Turen startar  i år frå Høyset i Stardalen og går til Melkevoll i Oldedalen Frå  Høyset i Stardalen  ca kl 10 og vidar ...