AVLYST: Trugetur til Klungeren

10. februar kl. 10:00

Turen vert avlyst då turleiar har fått problem med føtene sine, og det ikkje har lukkast oss å skaffe vikar. Vi beklager avlysinga.

Søndag 10. februar blir det trugetur til Klungeren. Oppmøte på Esso i Førde kl 10.00. Frå Esso køyrer vi i privatbilar til parkeringsplassen ved Masdalsgjerdet. Avgang derifrå kl 10.30.

Frå parkeringsplassen og til toppen av Klungeren følger vi stort sett den vanlege ruta som blir brukt når ein går på ski. Kor lang tid denne turen tar er avhengig av underlaget, men det blir lagt opp til eit normalt roleg tempo. Turtid ca 4 timar. Flott utsikt frå toppen.

Turlaget har truger til utlån. Ta kontakt med turleiar nokre dagar i førevegen om du treng låne, slik at han kan ta med truger til deg.

Hugs å ta med varme klede og niste.